Справжня краса – внутрішня чистота

Найбільш хвилюючим питанням для жінки є її привабливість. Кожній з нас хочеться виглядати чудово, щоб відчувати себе впевнено та радіти захопленим поглядам. Варто розуміти, що красива жінка – це, в першу чергу, здорова жінка! Для цього ми ретельно слідкуємо за своєю зовнішністю, за різними новомодними дієтами, шукаємо найкорисніші продукти, потіємо в спортивних закладах та поглинаємо безліч інформації на тему здоров’я.

Більшість жінок витрачають значну частину своєї зарплатні на різні засоби краси, які виявляються не завжди такими дієвими, як цього очікують. Косметичні маніпуляції досить дорогі та займають багато часу, а результат та отриманий ефект поверхневі та тимчасові.

Варто пам’ятати, що існують й альтернативні методи догляду, які завжди нам доступні та безкоштовні. Вони самостійно служать потужним інструментом оздоровлення, а також підвищують ефективність використання засобів догляду за волоссям та шкірою.

Серед них:

1.            Здорове харчування;

2.            Якісний сон;

3.            Режим праці та відпочинку;

4.            Фізична активність;

5.            Позитивний настрій.

В даній статті розглянемо пункт номер один – здорове харчування, так як якість всіх інших прямо пов’язана з ним. Щоб ми виглядали та почувались здоровими, клітини шкіри, волосся, нігтів повинні отримувати необхідні речовини зсередини. Якість та поживна цінність продуктів які ми вживаємо безпосередньо впливає на стан організму. Природа мудра, тому про все попіклувалась. На Землі з давніх часів люди займались оздоровленням та зціленням через природні ресурси. Найбільшого ефекту справляв той продукт, який містив максимум біологічно активних речовин. Але й сьогодні з нашим швидким темпом життям хочеться такого ж ефекту за мінімум часу. Саме тому виник запит на  суперфуди. Їх особливістю є висока концентрація вітамінів та мінералів з максимальною біодоступністю. Серед них найпопулярнішою є спіруліна, яка дарує унікальну та повноцінну можливість попіклуватись про своє здоров’я та красу.

Spirulina platentis допомагає справитись з такими питаннями як:

1.            Ламке, тьмяне, ослаблене волосся;

2.            Підвищена жирність та сухість волосся;

3.            Випадіння волосся (аллопеція, дифузне випадіння);

4.            Ламкість та розслоєння нігтів;

5.            Висипи на шкірі (вугрі, дерматити, псоріаз, акне);

6.            Порушення цілісності шкіри (пришвидшує регенерацію клітин);

7.            Гіповітаміноз;

8.            Втома від фізичних та психологічних навантажень.

Виникає питання: « Чому та чим спіруліна така дієва?». Весь секрет прихований в її унікальному складі:

  • Білок, який є сировиною для побудови нігтів та волосся;
  • Рослинні жири з переважанням цінних поліненасичених жирних кислот;
  • Потужний комплекс вітамінів, а саме: А, С, Е, B1, B2, В6, В12;
  • Мінеральний комплекс: фосфор, калій, натрій, магній, кальцій, залізо, марганець, цинк, мідь, молібден та інші мінерали в легко засвоюваній формі;
  • Біологічно активні рослинні компоненти: хлорофіл, фікоцианін, каротиноїди.

Особливості впливу деяких компонентів:

  1. Цинк в складі комплексу допомагає позбутися білих цяток на нігтях, перешкоджає випадінню волосся, бере участь у синтезі колагену, регулює діяльність сальних залоз, допомагає впоратися з жирним блиском та поліпшити стан шкіри;
  2. Мідь захищає шкіру від шкідливих УФ-променів;
  3. Залізо покращує мікроциркуляцію шкіри, звідки природній румянець;
  4. Магній сприяє утворенню повноцінного колагену, шкіра омолоджується;
  5. Марганець підтримує імунну систему шкіри;
  6. Вітамін С, амінокислоти L-лізин та Lпролінберуть участь в утворенні колагену, надають шкірі пружність та еластичність, сповільнюють вікові зміни шкіри;
  7. Участь у синтезі глутатіону – одного з найсильніших антиоксидантів.

Найкрасивіше ми виглядаємо тоді, коли цілком здорові. Здоров’я починається зсередини і першим етапом є налагодження раціону та збагачення його екологічними та перевіреними часом продуктами. Унікальний та багатий склад Спіруліни насичує організм всіма необхідними речовинами, дає шанс твоєму волоссі, шкірі та нігтям відновити природню красу, а також дарує заряд бадьорості на цілий день. Потіште її вітамінами!

Чим раніше ви почнете приділяти увагу своєму здоров’ю, тим довше будете виглядати молодо і привабливо!

Купуйте натуральну спіруліну в офіційному магазині

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *