Спіруліна – здорове покоління!

Дітям важливо харчуватися правильно та збалансовано. До трьох років вони інтенсивно розвиваються і ростуть, але їхня травна система ще досить ніжна, тому це потрібно врахувати при складанні раціону. Важливо не допускати навантаження на шлунок, кишечник, печінку та нирки.

Кожна мама задається питанням «які продукти є кращими в період росту?» Багато сучасних лікарів та науковців виступають проти вживання аптечних синтетичних вітамінів.  Але вітаміни потрібні як дорослому, так і зростаючому організму. Де їх взяти? Відповідь дуже проста – в природі: фрукти, овочі, зелень, горіхи, злаки – найкраще джерело, але часто цього недостатньо!

Саме тому природа попіклувалась та подарувала нам органічний полівітамінний продукт  – Спіруліну.  Це синьо-зелена бактерія, яка є найбагатшим вітамінним комплексом, так як містить біля 50 біологічно активних компонентів: вітаміни, мінерали, амінокислоти, ферменти, фітогормони. Доведено, що 10 гр. Спіруліна містить стільки ж вітамінів, як 1 кг овочів!

Спіруліна використовується в раціоні дітей в країнах, де система охорони здоров’я краща в світі (Японія, США, Канада, Китай, ряд провідних країн Європи). ЇЇ можна давати дітям вже з 5 місяців після народження, як повноцінний прикорм.

У якому вигляді приймати дітям та дози:

  1. Новонародженим – 5 гр порошку розмішати в 100 мл води;
  2. Дітям старше 2-ох років – з водою або як добавка до смузі, салатів.
  3. Починати потрібно з 0,5 грам в день і поступово збільшувати дозу до 2-ох грам.

Головні переваги для молодого організму:

– підвищує рівень гемоглобіну за рахунок кращого засвоєння заліза, що веде до високої фізичної та розумової активності;

– покращує зір (містить рекордну к-сть бета-каротину);

– підвищує апетит;

– зміцнює кісткову тканину;

– чудово формує та відновлює мікрофлору кишечника;

– зміцнює волосся, нігті;

– очищує шкіру, особливо в пубертатному періоді.

Дослідження:

  1. Одна з дитячих клінік Китаю у 127 дітей віком 2-6 років, які скаржились на поганий апетит, порушення сну, діареї або закрепи, регулярно включила в раціон Спіруліну, що привела до швидшого одужання.
  2. В деяких школах Індії на протязі 90-120 днів, щодня, дітям додавали до обіду 1 гр. Спіруліни, що допомогло покращити зір і попередити захворювання очей.
  3. Лікарі Білорусії та України помітили і опублікували багато робіт на тему позитивного впливу Спіруліни на нирки дітей при прийомі високих доз нефротоксичних антибіотиків.
  4. Неодноразово опубліковано статті щодо загальнозміцнюючого впливу Спіруліни на зростаючий організм.

Сьогодні Спіруліна широко використовується для зміцнення імунітету, покращення метаболізма, мобілізації резервів організму, корекції різних патологій. Вона сприяє кращому засвоєнню їжі, знімає ризик шлунково-кишкових захворювань, полегшує адаптацію дітей до умов навколишнього середовища та змін режиму дня в шкільний час.

Як вибрати натуральну спіруліну:

На даний момент залишилося лише два природних джерела зростання спіруліни – озеро Чад (Африка) та Ченхай (Китай). Саме така спіруліна вважається найкориснішою, так як вирощена без агрохімії в природніх умовах. На відміну від лабораторної та органічної спіруліни, натуральна зуміла зберегти максимум користі і насичений смак.

Топ Спіруліна – 100% натуральний продукт, родом з озера Ченхай, вирощений в природних умовах і оброблений дбайливим методом без пересушування і перегрівання. Придбати можна в офіційному магазині.

Найголовніше для батьків – здоров’я  їх дітей!

ТОП Спіруліна – це якість та безпека, що перевірена десятиліттями, дає можливість спокійно вживати темно-смарагдовий продукт дітям усіх вікових груп! Придбати можна в офіційному магазині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *